Solexverhuur

Nostalgisch rijden op een solex over Texel

Ga een dagje solex rijden op Texel met de hele familie, je vrienden of met je collega’s! Ontdek Texel op een unieke manier en rijdt langs verschillende hotspots. Stap op de authentieke solexen van Solex Texel en ontdek wat Texel te bieden heeft. Voordeel van het rijden op een solex is dat het op Texel altijd waait, en dat is met een solex geen probleem. Je trotseert de wind zonder problemen en kunt genieten van alle hoogtepunten en bezienswaardigheden op het eiland.

 

Wat kost het huren van een solex op Texel?

Afhankelijk van de wensen verhuren we solexen voor 4 uur of de gehele dag 8 uur. Een en ander gebaseerd op de inhoud van de solex brandstoftank. Je kunt met een tankinhoud zo circa 50-60 kilometer rijden over het eiland. Tussendoor leert de ervaring worden vaak meerdere stops gedaan, of een activiteit of lekker eten en drinken. 

Solexverhuur ma-vr voor 4 uur: € 30,00 per solex || voor 8 uur: € 40,00 per solex

Solexverhuur za-zo voor 4 uur: € 35,00 per solex || voor 8 uur: € 45,00 per solex

 

Het rijden op de solexen is alleen toegestaan (net als de Texel Cruiser) voor personen die in het bezit zijn van een rijbewijs AM of B. Iemand zonder rijbewijs? Geen probleem, wij verzorgen een E-bike zodat iedereen mee kan met een dagje Texel.

 

Bezorgen en afhalen op locaties op Texel

De solexverhuur is in principe vanaf onze thuisbasis in Oudeschild, direct achter de jachthaven op De Vang 33-e. Echter vaak brengen wij solexen op locatie tegen meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden. 

Voor personenvervoer voor- en na het solexrijden zetten we onze eigen (mini)bussen in van Texeltours